За мен

Здравейте, аз съм Йоана.

Първите ми и постоянни учители в живота са децата. Те бяха първопричината на моето търсене. Исках да съм спокойната и щастлива майка от рекламата. Така се започна, и така продължава най – големият ми стимул в живота – тримата ми синове.

С йога за пръв път се срещнах по време на бременността с вторият ми син, след първо секцио раждане исках следващо нормално и без никакви препоръки, следвайки интуицията си отидох на йога за бременни. Благодарение на нея, въпреки съмнението на лекарите имах сравнително лесно и бързо раждане, както акушерката се изрази тогава „като по книга“. Третият ми син го родих за два часа, без упойка 😉 Единственото условие да се случват нещата е да вярваме, че са възможни.
Точно на 33г. започнах редовна йога практика. Усетих как с помощта на йога се променя светът около мен. За 9г. практиката ми беше 3-4 пъти седмично. Състоянието, което постигнах е радост от живота и способност да гледам на „проблемите“ от различен ъгъл. Преди йога получих рейки инициация, малко след това преминах към вегетарианство. 8 години работех по метода Силва, и с негова помощ се научих да променям реалността около мен.

Благодарна съм на всички хора, които са (били) част от живота ми. Всеки един човек, който срещаме допринася за развитието ни, затова всеки един човек заслужава уважението ни, всеки един човек е бил или е в живота ни защото имаме нужда точно от него и от уроците, които следват нашите взаимоотношения!

Благодаря на себе си, за смелостта да изразявам индивидуалността си, да изградя живота и собствена си истина!

Животът е прекрасен! Открий себе си, практикувай йога!